Produk Kita

KUALITAS • DESAIN • INOVASI

Ing basis kontrol ketat bahan baku lan produk jadi, kita nyedhiyakake desain anyar lan kustomisasi macem-macem kanggo milih, lan nganyari sistem lan piranti lunak paling anyar kanthi tepat wektu

  • Factory Tour  (5)
  • Factory Tour  (11)
  • Factory Tour  (10)

Babagan kita

Layar ing layar Teknologi Co., Ltd.  minangka perusahaan teknologi tinggi khusus ing riset, pangembangan, produksi lan penjualan piwulang multimedia lan peralatan tampilan mewah. Nduwe tim teknis R & D independen, tim produksi lan penjualan sing sampurna, stasiun jaringan layanan ana ing saindenging propinsi lan kutha ing negara kasebut. Produk utamane yaiku: proyektor, LED, tampilan LCD, Kios Digital lan panel Billboard lan TV, lsp. Produk umume digunakake ing bidang pengajaran, pelatihan lan bisnis ..

Kauntungan kita

ALAM KABEH • 7 * 24 JAM LAYAN • 15 HARI PENGIRIMAN • DESAIN CUSTOMIZE

◆ Kita nyedhiyakake layanan 7 * 24 jam supaya cocog karo wektu kerja sampeyan.
◆ Kita nindakake OEM & ODM mung ing 15 dina.
Kita bakal nindakake sabisane kanggo nyukupi kabutuhan pasar lan pelanggan.

Factory Tour  (10)