Babagan Kita

Supaya kita luwih ngerti babagan siji liyane, bangun bisnis lan kemitraan jangka panjang.

Sapa Kita?

Layar ing layar Teknologi Co., Ltd.  minangka perusahaan teknologi tinggi khusus ing riset, pangembangan, produksi lan penjualan piwulang multimedia lan peralatan tampilan mewah. Nduwe tim teknis R & D independen, tim produksi lan penjualan sing sampurna, stasiun jaringan layanan ana ing saindenging propinsi lan kutha ing negara kasebut. Produk utamane yaiku: proyektor, LED, tampilan LCD, Kios Digital lan panel Billboard lan TV, lsp. Produk umume digunakake ing bidang pengajaran, pelatihan lan bisnis ..

Apa sing Bisa Ditindakake?

- We Care babagan Kabutuhan Pelanggan

Layar ing layar tansah ngetrapake konsep manajemen inovasi teknologi lan berorientasi kualitas, lan njaga kabijakan ngadhepi modernisasi lan ngadhepi masa depan, menehi perhatian khusus marang tautan riset lan pangembangan produk, kualitas produksi lan layanan purna jual, lan nyedhiyakake kualitas tinggi produk lan layanan intim kanggo pelanggan. Iki tegese para pelanggan bisa nyisihake wektu lan energi kanthi cepet kanggo solusi tampilan sing luwih cepet lan luwih jelas, lan bisa uga tetep mempertahankan kompetitif.

Kang Kita Nyedhiyakake?

- Pilihan Produk sing Akeh

Ipaket solusi nstallation lan engineering

Kita nyedhiyakake solusi lan paket kabeh-babak dening tim teknik profesional

Sistem informasi interaktif

Sistem priksaan informasi interaktif, sing nggunakake panel layar tutul kanggo nyengkuyung komunikasi sing akurat lan kolaboratif

Tampilan bezel sing sempit banget

Biasane dadi layar kanthi luwih saka 2 tampilan, kanthi efek digital sing luwih kompleks

 Panel LED

Macem-macem jinis panel LED, kalebu panel LED sing fleksibel

Papan Tulis Interaktif

Kanggo ngimpi hemat ijo kanggo mbantu nglindhungi lingkungan, kita semangat nggawe papan tulis interaktif elektronik kanggo ngganti papan putih tradisional

Digital Signage, Kios & Billboard

Digital Signage - digunakake kanggo kontes njero ruangan lan ruangan

Sistem Manajemen Konten

Sistem Manajemen Konten Kuat, sing gampang diowahi