Kamera Dokumen

  • Ingscreen Wall Mount Foldable Document Camera

    Kamera Dokumen Lipat Wall Mount Ingscreen

    Kamera Wall Mount Document Ingscreen kanthi desain terintegrasi lan cangkang aluminium sing bisa digawe kanthi tampilan sing apik. Nggunakake lensa CMOS 8 mega piksel kanggo entuk foto lan video kanthi kualitas dhuwur supaya presentasi luwih jelas. Sensor : SONY 1 / 3.2 ”Piksel: 8 lensa mega : F2.2 \ 60 ° sudut ndeleng Resolusi output : MJPG: 800 * 600 1024 * 768 1280 * 1024 1280 * 720 1920 * 1080 2048 * 15362592 * 1944 3264 * 2448 3000 * 4000 (Dhukungan foto) YUY2: 800 * 600 1024 * 768 1280 * 1024 1280 * 720 1920 * 1080 2048 * 1536 2592 * 194 ...
  • Ingscreen Portable Document Camera

    Kamera Dokumen Portabel Ingscreen

    Kamera Dokumen Portable Ingscreen lensa CMOS 5 mega piksel, kanthi zoom optik 22x kaping kanggo njupuk foto / video sing luwih rinci. Desain gulu angsa sing fleksibel nggawe lensa ndhukung rotasi 360 °, kanthi gampang kanggo ndeleng arah. Basis aluminium bergaya kanthi penak nggunakake macem-macem antarmuka lan tombol kontrol tutul. Sensor 5 mega piksel 、 2592 × 1944 @ 30fps 、 1/3 inci CMOS Fokus Kamera Rotasi Kamera, dhukungan 180 derajat rotasi Ukuran pemindaian A3 Minimun jarak pindai 15cm ...