Proyektor Throw Short Laser Ingscreen 1080P Full HD

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ingscreen 1080P Full HD Laser Ultra Short Throw Projector nggunakake sumber cahya laser murni kanthi resolusi 1920 * 1080 asli, luwih saka 20000 jam kerja. Layar ukuran 80 inci mung butuh 0,41 meter.

ty (1) ty (2) ty (3) ty (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita