Proyektor Throw Short Laser Ingscreen 4K Laser Kanggo Teater Ngarep

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ingscreen 4K Laser Ultra Short Throw Proyektor kanthi resolusi 4K UHD asli, lumen 1500 ansi nyata, dibangun ing memori Android8.0 3GB RAM 64 GB, wifi, Bluetooth lan liya-liyane supaya pangguna bisa entuk pengalaman nonton paling apik.

omah sampeyan nggawe bioskop kelas ndhuwur pribadi, ing papan sing apik kanggo wektu kulawarga, kanthi teknologi proyeksi refleksi sing sumebar, nglindhungi mata dibandhingake karo TV LED cahya langsung tradisional.

Soure Cahya

Laser Biru + Fosfor

Padhang

1900lm

Teknologi Tampilan

DLP

Chipset TI

S316 0.47 "4K

Werna Gumat

130% BT.709

Ukuran Tampilan Paling Apik

100 "

Mbuwang Rasio

TR0.21

Resolusi

3840 × 2160

Kontras

15000 : 1

Umur Soure Cahya

25.000 Jam

Voting Tenaga

AC 110 nganti 240V , 50/60 Hz

Konsumsi Daya

225W

Tingkat Noise

TYP : 30dB (A) 2m

Sistem

Platform Open Source Android 8.0

CPU

Cortex 73/2 Core + Cortex 53/2 Inti (1.7GHz)

GPU

Mail-G51 / 2 Inti

RAM

3GB

Memori Flash

EMMC 64GB

Tingkat Refresh

60 Hz

Fungsi Tutul

Dhukungan fungsi tutul papan putih interaktif HID Protocal

Sistem

Multi

Ganti Rugi

MEMC

Format Video (USB)

MPEG1 / 2 、 MPEG4 、 H.263 / H.264 / H.265 、 AVS 、 VC1 lsp.

H.265 / VP9 Decoding

Nggih

Suport Gambar (USB)

JPGE 、 PNG 、 BMP

Dhukungan Audio (USB)

MPEG1 / 2 、 Lapisan3 、 VORBIS 、 WMA 、 dts 、 AC4

Juru bicara

10W * 2 Mbangun

Input

USB2.0 * 2

HDMI2.0 * 2

VGA

Audio ing (L / R , Ø3.5mm)

Kabel (RJ45)

Output

Output Audio Digital (Coxial)

Output Audio Analog (L / R , Ø3.5mm)

Net

Wireless + Kabel

WiFi

IEEE 802.11a / b / g / n / ac , 2.4GHz / 5GHz Dual Band

Bluetooth

Bluetooth 2.1 / 4.2 / 5.0

DLNA

Dhukungan

Bahan eksterior

ABS

Demo (mm)

485 * 325 * 135

Bobot Bersih (Kg)

9.7

Model Proyeksi

Meja Depan, Meja Mburi, Meja Ngarep / Langit-langit, Dipasang Mburi / Langit-langit

Batu nisan

NA

Fokus

Fokus Listrik

Demensi Paket (mm)

610 * 460 * 350

Bobot Kotor (Kg)

12.5

Dhaptar pengepakan

Proyektor * 1 , Buku Manual * 1 , Kontrol Jarak Jauh * 1 (2 * # 7 Baterai AAA) , Kabel Daya * 1 , Kabel HDMI * 1 , Sekrup * 4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita