Tampilan Panel Flat Interaktif Konferensi Ingscreen

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Seri Panel Layar Interaktif Ingscreen Conference nganggo resolusi 4K UHD Asli, tutul 20 poin bebarengan, nggawe kamera HD lan Mikrofon Array, sistem ganda kalebu sistem Android versi paling dhuwur lan sistem windows opsional lan multi layar nuduhake piranti lunak simultan. Bisa ngidini kabeh peserta kanggo kolaborasi ing ruang lan piranti kaya padha ing kantor sing padha.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk