Tampilan Panel Flat Interaktif Ingscreen Education Series

Katrangan singkat:

Seri Panel Layar Interaktif Ingscreen Education kanthi resolusi 4K UHD Asli, tutul 20 poin bebarengan, sistem ganda kalebu Android 8.0 lan sistem windows opsional lan nggawe piranti lunak pamisah layar. Bisa nggawe lingkungan pengajaran sing interaktif lan kolaboratif, nggawe siswa duwe pengalaman sinau kanthi nyata, lan uga ngidini guru nyimpen piwulang nyuda kanthi mindhai kode QR menyang piranti apa wae.


Detail Produk

Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk