Tampilan Panel Flat Flat Interaktif Preferensi Preferensi

Katrangan singkat:

Tampilan panel datar interaktif preprimary ingscreen dirancang kanggo nggawe rapat luwih efektif. Kanthi tutul 20-titik interaktif lan piranti lunak mirroring layar nirkabel internal kanggo nuduhake konten, seri persiyapan Ingscreen migunani kanggo nggampangake presentasi, brainstorming, lan nggawe keputusan. Kabeh sing dibutuhake ing rapat kasebut integral ing tampilan interaktif, cukup mlebu lan wiwiti rapat.


Detail Produk

Tag Produk

Kamera HD

1080P

Kamera HD cocog kanggo acara liyane

 

Tulisan Gamelan

1mm

Tutul kanthi bener nganggo pena lan driji

Mikrofon Array

8m

Koleksi swara HD pangenalan jarak adoh Ultra-dawa

 

Bukak Wireless

5G

Bluetooth 5.0, modul WIFI dual 2.4G & 5G lan USB Type-C

Tampilan HD Ultra

4K

Resolusi Ultra HD nambah efek tampilan

 

Scan Share

Kode QR

Pindai kode QR kanggo njupuk dokumen kanthi gampang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita