Proyektor Uncalan Short DLP Inscreen

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Teknologi tampilan DLP.

Resolusi asli 1024 * 768, dhukungan maksimal Full HD.

6000 jam lampu UHP urip.

Ukuran proyeksi 30-300 inci.

Layar proyeksi ukuran 80 inci mung jarak 1 meter.

Kanthi port HDMI.

Model Produk Proyektor DLP uncalan cekak
Jinis Produk Proyektor DLP
Werna Produk Putih
Resolusi Native 0,6 ″ XGA, 1024 × 768 DDP2431
Padhang 4000ANSI LM
Rasio Kontras 10000: 1 (Full On / Full Off)
Rasio Aspek 16: 9/4: 3
Werna sing Bisa Ditampilake 16,8 yuta, RGB 24-bit
Seragam cahya 95%
Metode Proyeksi Ngarep, mburi, langit-langit langit-langit, ndhuwur meja;
Koreksi Keystone ± 40 ° Koreksi vertikal, keystone
Lensa standar 3 lembar kacamata len Fokus Manual / Zoom Manual
Ukuran Gambar (Diagonal) 30 ″ ~ 300 ″
Jarak Proyeksi 0,35M ~ 4M
Basa Cina, Inggris, Spanyol, Prancis, Jerman, Italia, Rusia, Jepang
VGA 1 * Input VGA / Komponen
HDMI 2 * HDMI
USB 2 * usb
SD 1 * Video komponen YPbPr
Video 1 * S-video (4-pin mini DIN)
TV 1 * Video (YPbPr / CbCr)
Kekuwatan DC 12V, 2.5A Daya
Daya (1) Input AC 100-240V (+/- 10%), 50-60Hz.
Konsumsi Daya 240W ± 10%
Dhukungan Audio MP3, WMA, AAC, FLAC, APE Mode audio liyane,
Macem-macem mode swara: 7 jinis efek swara + RSR, Dhukungan Gambar Album Album Embedded MP3
Browser foto Dhukungan JPEC, GIF, PNG, TIF lan format tampilan gambar statis liyane;
Dhukungan mabur menyang, papan, divisi, usap, tirai lan garis acak lan efek transisi geser liyane;
Dhukungan zoom gambar, mode operasi rotasi 360 derajat, tampilan layar wutuh.
Input Video AVIN Dhukungan format PAL, NTSC
Wacan teks Dhukungan maca dokumen teks TXT,
Ndhukung maca kaca otomatis lan manual
Dhukungan terus puter maneh puter maneh
Alat Komputer, fungsi stopwatch
Mode Ngirit Daya Ngirit wektu, wektu turu

Aksesoris:

1 x IR remot kontrol

1 x Kabel VGA

1 x Adaptor Daya

1 x Manual pangguna

Informasi Paket:

Ukuran karton: 390 * 200 * 340mm

Saben PC ing siji karton

Q1. Apa Aku Bisa Nggawe Contoh Sadurunge Pesenan Akeh?

Ya, Kita bisa ngirim conto lan insinyur bakal ngrewangi sampeyan nyoba sampel adoh.

Q2. Apa MOQ Sampeyan?

Umume MOQ kita 8 set sawise conto conto teks.
Q3. Apa Sampeyan Menehi Layanan OEM & ODM?

Ya, Kita bisa piranti lunak OEM & ODM, Paket, Print LOGO perusahaan lan liya-liyane.

Q4. Suwene Apa Wektu Pangiriman?

Sampel bisa dikirim langsung sawise konfirmasi pembayaran. Kanggo pesenan akeh

butuh 3-5 dina kerja.

Q5. Suwene Apa Jaminan Produk Sampeyan?

Kita nyedhiyakake garansi 3 taun kanggo piranti interaktif lan 2 taun kanggo emitor laser Finger Touch, 1 taun kanggo pena IR, lan nganyari piranti lunak gratis.

Q6. Sampeyan Apa Tapak Utawa Pabrik?

We are 100% Factory, It is in Dongguan GuangDong, Sugeng rawuh ing pabrik lan ngomong babagan kerja sama bisnis.

Q7. Apa Ketentuan Pembayaran?

Kita nampa West Union, T / T, Money Gram, Alibaba online, L / C, D / A, D / P, PAYPAL

Q8. Kepiye Sampeyan Ngontrol Quanlity?

Produksi patemon sistem ISO9001 & CE / FCC / ROHS kanggo kabeh produk. Kabeh produk dites kanthi ketat dening inspeksi QC ing produksi. Sawise produksi lan sadurunge dikirim.

short throw projector short throw projector 01 short throw projector 02 short throw projector 03 short throw projector 04 short throw projector 05 short throw projector 06 short throw projector 07 short throw projector 08 Short Throw Projector 09

shipment factory Certificate


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita