Panel Flat Interaktif

  • Ingscreen Education Series Interactive Flat Panel Display

    Tampilan Panel Flat Interaktif Ingscreen Education Series

    Seri Panel Layar Interaktif Ingscreen Education kanthi resolusi 4K UHD Asli, tutul 20 poin bebarengan, sistem ganda kalebu Android 8.0 lan sistem windows opsional lan nggawe piranti lunak pamisah layar. Bisa nggawe lingkungan pengajaran sing interaktif lan kolaboratif, nggawe siswa duwe pengalaman sinau kanthi nyata, lan uga ngidini guru nyimpen piwulang nyuda kanthi mindhai kode QR menyang piranti apa wae.

  • Ingscreen Preprimary Series Interactive Flat Panel Display

    Tampilan Panel Flat Flat Interaktif Preferensi Preferensi

    Tampilan panel datar interaktif preprimary ingscreen dirancang kanggo nggawe rapat luwih efektif. Kanthi tutul 20-titik interaktif lan piranti lunak mirroring layar nirkabel internal kanggo nuduhake konten, seri persiyapan Ingscreen migunani kanggo nggampangake presentasi, brainstorming, lan nggawe keputusan. Kabeh sing dibutuhake ing rapat kasebut integral ing tampilan interaktif, cukup mlebu lan wiwiti rapat.

  • Ingscreen Conference Series Interactive Flat Panel Display

    Tampilan Panel Flat Interaktif Konferensi Ingscreen

    Seri Panel Layar Interaktif Ingscreen Conference nganggo resolusi 4K UHD Asli, tutul 20 poin bebarengan, nggawe kamera HD lan Mikrofon Array, sistem ganda kalebu sistem Android versi paling dhuwur lan sistem windows opsional lan multi layar nuduhake piranti lunak simultan. Bisa ngidini kabeh peserta kanggo kolaborasi ing ruang lan piranti kaya padha ing kantor sing padha.