Warta

  • 100 Pcs Panels Success in Qatar University

    100 Pcs Panel Sukses ing Universitas Qatar

    Bubar iki, 100 panel panel sentuh interaktif INGSCREEN lengkap instalasi ing universitas Qatar, Panel tutul Interaktif nyetel papan tulis tradisional, sistem pengajaran cerdas, komputer, seluler, lan fungsi liyane dadi siji, liwat telung t ...
    Waca liyane
  • Shanghai project

    Proyek Shanghai

    Ing wulan Agustus 2020, Ingscreen menang luwih saka 1000 set terminal pengajaran cerdas ing Pudong Area New Shanghai, wilayah utama pendhidhikan pendidikan domestik. Produk kasebut diwenehake menyang puluhan sekolah dhasar utama lan menengah utama ing Area Anyar Pudong. Iki scho ...
    Waca liyane
  • Ngrameke Pembentukan Perusahaan Hong Kong

    2020.12.21 Pembentukan Perusahaan Hong Kong
    Waca liyane