100 Pcs Panel Sukses ing Universitas Qatar

Bubar iki, 100 panel panel sentuh interaktif INGSCREEN lengkap ing universitas Qatar, Panel tutul Interaktif nyetel papan tulis tradisional, sistem pengajaran cerdas, komputer, seluler, lan fungsi liyane dadi siji, liwat telung teknologi kacepetan cepet driji, bisa nyadari ganti sing tradisional ing antarane tradisional sistem tampilan papan tulis lan papan tulis elektronik, gunakake piranti lunak piwulang ing panel tutul interaktif, supaya adegan luwih jelas.

jty (1)
jty (2)
tyj

Wektu kiriman: Jan-09-2021