Proyek Shanghai

Ing wulan Agustus 2020, Ingscreen menang luwih saka 1000 set terminal pengajaran cerdas ing Pudong Area New Shanghai, wilayah utama pendhidhikan pendidikan domestik. Produk kasebut diwenehake menyang puluhan sekolah dhasar utama lan menengah utama ing Area Anyar Pudong. Sekolah-sekolah kasebut ana ing level paling dhuwur babagan kualitas pengajaran lan perangkat lunak lan level perangkat keras ing China.

htr (1)
htr (5)
htr (2)
htr (3)
htr (4)

Wektu kiriman: Jan-09-2021