Produk

  • Ingscreen Education Series Interactive Flat Panel Display

    Tampilan Panel Flat Interaktif Ingscreen Education Series

    Seri Panel Layar Interaktif Ingscreen Education kanthi resolusi 4K UHD Asli, tutul 20 poin bebarengan, sistem ganda kalebu Android 8.0 lan sistem windows opsional lan nggawe piranti lunak pamisah layar. Bisa nggawe lingkungan pengajaran sing interaktif lan kolaboratif, nggawe siswa duwe pengalaman sinau kanthi nyata, lan uga ngidini guru nyimpen piwulang nyuda kanthi mindhai kode QR menyang piranti apa wae.

  • Ingscreen Preprimary Series Interactive Flat Panel Display

    Tampilan Panel Flat Flat Interaktif Preferensi Preferensi

    Tampilan panel datar interaktif preprimary ingscreen dirancang kanggo nggawe rapat luwih efektif. Kanthi tutul 20-titik interaktif lan piranti lunak mirroring layar nirkabel internal kanggo nuduhake konten, seri persiyapan Ingscreen migunani kanggo nggampangake presentasi, brainstorming, lan nggawe keputusan. Kabeh sing dibutuhake ing rapat kasebut integral ing tampilan interaktif, cukup mlebu lan wiwiti rapat.

  • Ingscreen Conference Series Interactive Flat Panel Display

    Tampilan Panel Flat Interaktif Konferensi Ingscreen

    Seri Panel Layar Interaktif Ingscreen Conference nganggo resolusi 4K UHD Asli, tutul 20 poin bebarengan, nggawe kamera HD lan Mikrofon Array, sistem ganda kalebu sistem Android versi paling dhuwur lan sistem windows opsional lan multi layar nuduhake piranti lunak simultan. Bisa ngidini kabeh peserta kanggo kolaborasi ing ruang lan piranti kaya padha ing kantor sing padha.
  • Ingscreen 1080P Full HD Laser Ultra Short Throw Projector

    Proyektor Throw Short Laser Ingscreen 1080P Full HD

    Ingscreen 1080P Full HD Laser Ultra Short Throw Projector nggunakake sumber cahya laser murni kanthi resolusi 1920 * 1080 asli, luwih saka 20000 jam kerja. Layar ukuran 80 inci mung butuh 0,41 meter.
  • Ingscreen 4K Laser Ultra Short Throw Projector For Home Theatre

    Proyektor Throw Short Laser Ingscreen 4K Laser Kanggo Teater Ngarep

    Ingscreen 4K Laser Ultra Short Throw Proyektor kanthi resolusi 4K UHD asli, lumen 1500 ansi nyata, dibangun ing memori Android8.0 3GB RAM 64 GB, wifi, Bluetooth lan liya-liyane supaya pangguna bisa entuk pengalaman nonton paling apik. omah sampeyan nggawe bioskop kelas ndhuwur pribadi, ing papan sing apik kanggo wektu kulawarga, kanthi teknologi proyeksi refleksi sing sumebar, nglindhungi mata dibandhingake karo TV LED cahya langsung tradisional. Laser Soure Laser Biru + Padhang Fosfor 1900lm Displ ...
  • Inscreen DLP Short Throw Projector

    Proyektor Uncalan Short DLP Inscreen

    Teknologi tampilan DLP. Resolusi asli 1024 * 768, dhukungan maksimal Full HD. 6000 jam lampu UHP urip. Ukuran proyeksi 30-300 inci. Layar proyeksi ukuran 80 inci mung jarak 1 meter. Kanthi port HDMI. Model Produk Buang singkat DLP Proyektor Tipe Produk DLP Proyektor Warna Resolusi Asli Putih 0.6 ″ XGA, 1024 × 768 DDP2431 Kecerahan 4000ANSI LM Kontras Rasio 10000: 1 (Full On / Full Off) Rasio Aspek 16: 9/4: 3 Warna sing Ditampilake 16.8 yuta, 24 -...
  • Ingscreen Interactive Touch Frame

    Bingkai Tutul Interaktif Ingscreen

    Ingscreen Interactive Touch Frame nggunakake teknologi tutul IR paling maju, kanthi pigura tipis, 10-40 poin nutul, plug and play serentak. Dhukungan windows, sistem android etc. Gampang nggawe monitor normal dadi tampilan tutul interaktif.
  • Ingscreen Wall Mount Foldable Document Camera

    Kamera Dokumen Lipat Wall Mount Ingscreen

    Kamera Wall Mount Document Ingscreen kanthi desain terintegrasi lan cangkang aluminium sing bisa digawe kanthi tampilan sing apik. Nggunakake lensa CMOS 8 mega piksel kanggo entuk foto lan video kanthi kualitas dhuwur supaya presentasi luwih jelas. Sensor : SONY 1 / 3.2 ”Piksel: 8 lensa mega : F2.2 \ 60 ° sudut ndeleng Resolusi output : MJPG: 800 * 600 1024 * 768 1280 * 1024 1280 * 720 1920 * 1080 2048 * 15362592 * 1944 3264 * 2448 3000 * 4000 (Dhukungan foto) YUY2: 800 * 600 1024 * 768 1280 * 1024 1280 * 720 1920 * 1080 2048 * 1536 2592 * 194 ...
  • Ingscreen Portable Document Camera

    Kamera Dokumen Portabel Ingscreen

    Kamera Dokumen Portable Ingscreen lensa CMOS 5 mega piksel, kanthi zoom optik 22x kaping kanggo njupuk foto / video sing luwih rinci. Desain gulu angsa sing fleksibel nggawe lensa ndhukung rotasi 360 °, kanthi gampang kanggo ndeleng arah. Basis aluminium bergaya kanthi penak nggunakake macem-macem antarmuka lan tombol kontrol tutul. Sensor 5 mega piksel 、 2592 × 1944 @ 30fps 、 1/3 inci CMOS Fokus Kamera Rotasi Kamera, dhukungan 180 derajat rotasi Ukuran pemindaian A3 Minimun jarak pindai 15cm ...