Proyektor

  • Ingscreen 1080P Full HD Laser Ultra Short Throw Projector

    Proyektor Throw Short Laser Ingscreen 1080P Full HD

    Ingscreen 1080P Full HD Laser Ultra Short Throw Projector nggunakake sumber cahya laser murni kanthi resolusi 1920 * 1080 asli, luwih saka 20000 jam kerja. Layar ukuran 80 inci mung butuh 0,41 meter.
  • Ingscreen 4K Laser Ultra Short Throw Projector For Home Theatre

    Proyektor Throw Short Laser Ingscreen 4K Laser Kanggo Teater Ngarep

    Ingscreen 4K Laser Ultra Short Throw Proyektor kanthi resolusi 4K UHD asli, lumen 1500 ansi nyata, dibangun ing memori Android8.0 3GB RAM 64 GB, wifi, Bluetooth lan liya-liyane supaya pangguna bisa entuk pengalaman nonton paling apik. omah sampeyan nggawe bioskop kelas ndhuwur pribadi, ing papan sing apik kanggo wektu kulawarga, kanthi teknologi proyeksi refleksi sing sumebar, nglindhungi mata dibandhingake karo TV LED cahya langsung tradisional. Laser Soure Laser Biru + Padhang Fosfor 1900lm Displ ...
  • Inscreen DLP Short Throw Projector

    Proyektor Uncalan Short DLP Inscreen

    Teknologi tampilan DLP. Resolusi asli 1024 * 768, dhukungan maksimal Full HD. 6000 jam lampu UHP urip. Ukuran proyeksi 30-300 inci. Layar proyeksi ukuran 80 inci mung jarak 1 meter. Kanthi port HDMI. Model Produk Buang singkat DLP Proyektor Tipe Produk DLP Proyektor Warna Resolusi Asli Putih 0.6 ″ XGA, 1024 × 768 DDP2431 Kecerahan 4000ANSI LM Kontras Rasio 10000: 1 (Full On / Full Off) Rasio Aspek 16: 9/4: 3 Warna sing Ditampilake 16.8 yuta, 24 -...